Nog eens 16 huurwoningen in Heem van Selis

De Boxtelse nieuwbouwwijk Heem van Selis wordt in 2025 uitgebreid met nog eens 16 huurwoningen. Hiervoor werd maandag 18 december met Jan van Peer van bouwbedrijf Van Peer de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Eerder al 31 huurwoningen in Heem van Selis

De woningen komen achter de 31 sociale huurwoningen die nu door aannemer Van Wanrooij worden gebouwd. Daarvan zijn er 12 december 2023 al 16 opgeleverd en volgen in februari 2024 nog eens 15 huurwoningen.

En 24 huurappartementen

We werkten al eerder met Bouwbedrijf Van Peer samen in deze nieuwe wijk aan een woongebouw met 24 huurappartementen dat in maart 2022 werd opgeleverd.

Woningen zijn volledig energieneutraal

De 16 woningen die door Van Peer worden gebouwd, komen verschillende type woningen. De hoekwoningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder en zijn ideaal voor gezinnen. De tussenwoningen hebben 2 slaapkamers en een grote zolder en zijn perfect voor starters en kleine gezinnen van maximaal 3 personen. De woningen worden volledige energieneutraal. Ze krijgen onder andere een warmtepomp met bodembron en zonnepanelen.

Planning

Bouwbedrijf Van Peer verwacht eind maart/begin april 2024 te kunnen starten met de bouw. Zij houden rekening met een bouwtijd van circa 14 maanden. De sleuteloverhandiging aan de eerste nieuwe bewoners is dan zomer 2025.

Lees meer over dit project op onze projectpagina.