Huurwoningen Heem van Selis

In de Boxtelse nieuwbouwwijk Heem van Selis realiseren wij 47 sociale huurwoningen. De eerste 31 woningen - gebouwd door Van Wanrooij - zijn al gereed.

In december 2023 werden de eerste woningen opgeleverd. Ralph Brouwer kreeg toen als 1e bewoner de sleutels overhandigd van onze collega woonmakelaar Lieke van der Veen. Zie foto hieronder.

Eind februari 2024 werd het tweede deel opgeleverd. Koen en Leatitia Beekwilder kregen toen de sleutels van onze woonmakelaar Andrej Verhoeks. Zie foto hieronder.

In april start bouw laatste woningen

In april 2024 is bouwbedrijf Van Peer gestart met de bouw van de laatste 16 huurwoningen. In 2022 werden ook al 24 huurappartementen in deze nieuwe wijk opgeleverd. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Energieneutrale woningen

De woningen zijn volledig energieneutraal. Dus de bewoners hebben een zeer lage energierekening. Dit is te danken aan de zeer goede isolatie met onder andere triple-glas, een warmtepomp met bodembron, warmteterugwinning op de balansventilatie en zonnepanelen.

Tekst loopt door onder de foto.

Interesse om hier te komen wonen?

De eerste 31 woningen zijn dus al opgeleverd: in december 2023 de eerste 16 woningen en eind februari 2024 de andere 15 woningen. In april 2024 is Bouwbedrijf Van Peer gestart met nog eens 16 huurwoningen. Heb je interesse? Zorg dan dat je ingeschreven staat. We verwachten deze woningen zomer 2025 te kunnen opleveren. Volg ons via onze social media kanalen en de lokale media om op de hoogte te blijven. 

Type woningen

De  hoekwoningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder en zijn ideaal voor gezinnen. De tussenwoningen hebben 2 slaapkamers en een grote zolder en zijn perfect voor starters en kleine gezinnen van maximaal 3 personen. Huurprijs vanaf ongeveer € 647 tot € 730. 

Bekijk heem van Selis vanuit de lucht

Een medewerker van Van Wanrooij maakte van de 31 woningen regelmatig fraaie vogelvluchten. De woningen die je als eerste ziet tegen de A2 zijn de 31 huurwoningen. https://youtu.be/OcDiMky5NvY

Maak alvast kennis met Wijkteam Breukelen

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn, werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, een wijkbeheerder, woonmakelaars en een gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.  Maak alvast kennis met het wijkteam Breukelen.

Projectteam