Nieuwsoverzicht

Geldzorgen? Je staat er niet alleen voor.

Maak jij je ook wel eens zorgen over geld? Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Maar om hulp vragen vinden veel mensen lastig. Of ze weten niet welke hulp ze kunnen krijgen. In dit bericht vertellen we je hier meer over.

Geldfit

Mogen we bij je op de koffie komen?

Op 1 juli zijn we 5 jaar JOOST. Een goed moment om even terug te kijken en vooruit te kijken. We stellen onszelf de vraag: waar moeten wij de komende jaren onze aandacht vooral op richten? 

 

Afbeelding Poster Smal Voor Website

Vanaf 30 april tijdelijk geen woningaanbod

Vanaf 30 april is er geen woningaanbod meer op woonserviceregionaal.nl. Je hoeft niet bang te zijn dat je een woning misloopt. Alle beschikbare woningen komen straks gewoon op thuispoort.nl voorbij. Ook je inschrijftijd gaat mee naar Thuispoort. Vana...
Blokken Corporaties

Sleutels in handen van de volgende STEK'ers

Het klussen kan beginnen voor de bewoners van de eerste 28 woningen van STEK fase 2. Zij kregen gisteren de sleutel van hun nieuwe, energiezuinige woning. Niet alleen de woning is nieuw bij STEK, ook de manier van leven. Bewoners vormen een hechte gemeenschap waarin samen leven met elkaar én de natuur centraal staat. 

STEK Rosmalen 16April2024 Liza En Alexander 7247

Hoogste punt nieuwbouw Albinoni

Op de plek van de voormalige basisschool De Beemden aan de Albinonistraat in Boxtel komt een nieuw woongebouw van 3 woonlagen met 27 appartementen. De bouw is in volle gang. Woensdag 17 april vierden we het hoogste punt.
12

Huurverhoging ook dit jaar volgens gemiddelde loonstijging

Woningcorporaties zetten zich in voor voldoende betaalbare sociale huurwoningen. Om wonen betaalbaar te houden, verhogen we sinds 2023 de huren niet meer volgens inflatie, maar kijken we naar de gemiddelde stijging van alle cao’s in het voorafgaande jaar. Voor dit jaar betekent dat voor bijna alle huurders een huurverhoging van 5,3 %. 

Vlag 21April2020 5 1024X683

15 mei start Thuispoort - de regionale website voor woningzoekenden

Voor woningzoekenden die in Noordoost-Brabant en Gennep staan ingeschreven voor een sociale huurwoning, gaat er binnenkort iets veranderen. Vanaf 15 mei 2024 zijn alle vrijkomende sociale huurwoningen in deze regio te vinden op één website: thuispoort.nl. Thuispoort is een samenwerking van acht woningcorporaties: Area, BrabantWonen, Charlotte van Beuningen, JOOST, Mooiland, Woonmeij, Woonveste en Zayaz.

Csm Thuispoort Stel Met Vloerkleed (3) 9Bfc698f5a