Nieuwsoverzicht

Start nieuwbouw Albinonistraat Boxtel

Op de plek van de voormalige basisschool De Beemden aan de Albinonistraat in Boxtel komt een nieuw woongebouw van 3 woonlagen met 27 appartementen. Het schoolgebouw is dit voorjaar gesloopt. Inmiddels is gestart met de voorbereidingen voor de bouw. Het officiële startmoment is maandag 2 oktober.

Luisterpanel woonwensen van senioren

“Denkt u wel eens na over verhuizen naar een seniorenwoning?  Wat houdt u tegen en wat zou u helpen deze stap te zetten? Waar moet die woning aan voldoen?” Een kleine greep uit de vragen die gesteld werden tijdens het Luisterpanel over de woonwensen van senioren. Vanuit een andere ruimte luisterden zowel collega’s van JOOST als samenwerkingspartners mee. Reageren en vragen stellen kon dus niet. Door de focus op écht luisteren, kregen we hele waardevolle inzichten. 

Start verhuur eengezinswoningen Heem van Selis

In de nieuwe wijk Heem van Selis in Boxtel is Van Wanrooij voor ons 31 sociale huurwoningen aan het bouwen.  We zijn maandag 11 september gestart met het adverteren voor de eerste 16 woningen die naar verwachting eind dit jaar worden opgeleverd.

Echtpaar Van der Linden verhuisde van een koopwoning naar een huurappartement

Corry (77) en Freddy (78) van der Linden wonen in een huurappartement van JOOST in De Rentmeester. “Met een balkon en het mooiste uitzicht van Boxtel”, vinden ze. Het is nog maar een jaar geleden dat ze hun koopwoning van de hand deden. Met een gerust hart, want dit huurappartement ‘stond’ al op ze te wachten. Ze konden er zó in. Met dank aan hun inschrijving bij JOOST.

Fijn wonen doe je met elkaar

‘Wonen’ is meer dan een dak boven je hoofd hebben. Het is ook de gezelligheid van koffie drinken met je buren. Of samen de tuin bijhouden. En op woensdagmiddag met je kinderen naar de speeltuin om de hoek. Fijn wonen dus. Maar soms heb je last van je buren. Sommige mensen ervaren zelfs ernstige overlast. We vertellen je graag wat je dan kunt doen.

Verbouwing entree kantoor JOOST

De entree van ons kantoor in Boxtel wordt verbouwd. Nu delen Peijnenburg Re-integratie en JOOST dezelfde ingang. Na de verbouwing hebben we ieder een eigen ingang en ontvangstruimte. U kunt gewoon binnen lopen. Houd wel rekening met overlast.