Start bouw sociale huurwoningen Heem van Selis

Deze week start Van Wanrooij Bouwbedrijf met de bouwwerkzaamheden voor de eerste 62 woningen in fase 4 van Heem van Selis, de nieuwe woonwijk in de gemeente Boxtel. In deze fase komen in totaal 91 woningen, waarvan 31 sociale huurwoningen voor Woonstichting JOOST.

Start bouw 9 december

De start van dit project werd vrijdag 9 december feestelijk gevierd. Er was een officieel moment met wethouder Wim van der Zanden van gemeente Boxtel en onze directeur-bestuurder Marieke Vossen. Zij mocht symbolisch de eerste schop in de grond steken (zie foto).

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Deze woningen zijn voor JOOST een mooie uitbreiding op het woningaanbod in Boxtel, naast de 24 appartementen die in maart 2022 in deze wijk werden opgeleverd. Later in dit plan volgen nog eens 16 huurwoningen. Die woningen worden gerealiseerd door Bouwbedrijf Van Peer.

Energieneutrale woningen

De woningen zijn volledig energieneutraal. Dit scheelt de toekomstige bewoners met de huidige energieprijzen honderden euro’s per maand. Dit is te danken aan de zeer goede isolatie met onder andere triple-glas, een warmtepomp met bodembron, warmteterugwinning op de balansventilatie en zonnepanelen.

Huurwoningen Heem van Selis

Naar verwachting worden de huurwoningen in 2024 opgeleverd. De huurprijs varieert tussen € 633,25 (de eerste aftoppingsgrens) en circa € 700.De verhuur verloopt via WoonService Regionaal. Belangstellenden die interesse hebben, moeten ingeschreven staan. We adverteren ongeveer 6 maanden voor oplevering. Meer informatie over de huurwoningen vind je op onze projectpagina.

Koopwoningen Heem van Selis

Op dit moment zijn er nog enkele hoekwoningen en vrijstaande woningen beschikbaar in Heem van Selis fase 4b, 5a en Dommeldal. De bouw van deze woningen start in het 1e en 2e kwartaal van 2023. Om een beeld te krijgen van de wijk en de te bouwen koopwoningen, zijn geïnteresseerden in deze of toekomstige fases met koopwoningen welkom bij één van de decemberevents die door Van Wanrooij worden georganiseerd op donderdag 8 of vrijdag 9 december vanaf 16.00 uur op de bouwplaats. Kijk voor meer informatie op: www.heemvanselis.nl