Nieuw: de Buurtkamer op Hoogveld

Op het adres Hoogveld 1 bij de flats in Hintham hebben we een Buurtkamer geopend: dé Huiskamer van uw Buurman! Een initiatief van bewoners,  Farent en JOOST.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Woensdag 7 december werd deze ontmoetingsruimte door bewoners feestelijk in gebruik genomen. Voor dit officiële moment waren ook de wijkmanager van gemeente 's-Hertogenbosch, de opbouwwerker van Farent en uiteraard de collega's van het wijkteam van JOOST uitgenodigd.

Een ruimte om elkaar te ontmoeten

De ruimte was al sinds deze zomer open. Maar de oorspronkelijk gedateerde liftkamer kon nog wel een opfrisbeurt gebruiken. En dat is gelukt! Het is inmiddels een prachtige ontmoetingsruimte waar door bewoners ook al volop gebruik van wordt gemaakt. Zo is er elke woensdag een koffiemiddag, georganiseerd door bewoners, en in de avond is er ruimte voor de creatievelingen. En er komen nog zeker meer activiteiten.

Heb je een leuk idee?

Wellicht wil je een kaartclub opstarten? Of naailessen? Of een andere creatieve activiteit? Neem dan contact op met onze wijkconsulent Bert Vos of met wijkbeheerder Patrick Mosterd via 088 008 14 00. Er is heel veel mogelijk.