Eengezinswoningen Heem van Selis - deel 1

In de Boxtelse nieuwbouwwijk Heem van Selis is aannemer Van Wanrooij bezig met de bouw van  31 sociale huurwoningen. Deze eengezinswoningen zijn een mooie uitbreiding op het woningaanbod in Boxtel. En op de 24 appartementen die we in maart 2022 opleverden in deze wijk.

Volgend jaar gaan we in deze wijk nog eens 16 eengezinswoningen realiseren.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Energieneutrale woningen

De 31 woningen zijn volledig energieneutraal. Dit scheelt de toekomstige bewoners met de huidige energieprijzen honderden euro’s per maand. Dit is te danken aan de zeer goede isolatie met onder andere triple-glas, een warmtepomp met bodembron, warmteterugwinning op de balansventilatie en zonnepanelen.

Tekst loopt door onder de foto.

Interesse om hier te komen wonen? 

We verwachten de eerste woningen eind dit jaar te kunnen opleveren.  De verhuur verloopt via WoonService Regionaal. Heb je interesse? Zorg dan dat je hier ingeschreven staat. Volg ons via onze social media kanalen om op de hoogte te blijven.

Verhuur woningen in 2 delen 

We starten maandag 11 september met het adverteren van de eerste 16 woningen die eind dit jaar worden opgeleverd.  De overige 15 woningen in dit deel worden naar verwachting in februari 2024 opgeleverd.  Deze woningen gaan we over over 2 maanden adverteren. 

Type woningen

De  hoekwoningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder en zijn ideaal voor gezinnen. De tussenwoningen hebben 2 slaapkamers en een grote zolder en zijn perfect voor starters en kleine gezinnen van maximaal 3 personen. Huurprijs vanaf ongeveer € 647 tot € 730. 

Bekijk heem van Selis vanuit de lucht

Een medewerker van Van Wanrooij maakte half juli een fraaie vogelvlucht. De woningen die je als eerste ziet tegen de A2 zijn de 31 huurwoningen. https://youtu.be/OcDiMky5NvY

Maak alvast kennis met Wijkteam Breukelen

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn, werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, een wijkbeheerder, woonmakelaars en een gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.  Maak alvast kennis met het wijkteam Breukelen.

Projectteam