Welkom op onze nieuwe website!

Je hebt vast wel eens een vraag over jouw woning of het betalen van de huur. Of je wilt bijvoorbeeld een reparatieverzoek doen. Tot nu toe kon je ons hiervoor bellen, e-mailen of binnenlopen bij ons op kantoor. Dat kan uiteraard nog steeds. Maar vanaf vandaag hebben wij een nieuwe website waarop je snel en gemakkelijk jouw huurderszaken regelt op het moment dat het jou uitkomt.

Snel en gemakkelijk geholpen met jouw vragen en verzoeken

Heb je een vraag? Gebruik de zoekbalk bovenin om te zoeken in de antwoorden op veel gestelde huurdersvragen. Verzoeken en wijzigingen geef je gemakkelijk aan ons door. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van een reparatieverzoek of het opzeggen van de huur.

In het menu vind je het klantportaal Mijn JOOST. Op deze persoonlijke pagina bekijk je veilig jouw gegevens, zoals je contractgegevens en een overzicht van je facturen. Openstaande facturen kun je eenvoudig en veilig betalen via iDeal. In Mijn JOOST vind je ook een overzicht van jouw contact met JOOST. Zo zie je me wie je hebt gesproken en welke afspraken er zijn gemaakt.

In de toekomst kun je nog meer zaken regelen via Mijn JOOST.  Denk bijvoorbeeld aan het zelf inplannen van een reparatieverzoek. Zo ver is het nog niet. Maar hier werken wij achter de schermen hard aan.

Activeren van jouw Mijn JOOST account

In september ontvang je een bericht via e-mail of post waarin jouw activatiecode staat om je Mijn JOOST account te activeren. Hebben wij op dit moment geen e-mailadres van jou in ons systeem staan? Dan ontvang je een bericht waarin wij je vragen je e-mailadres aan ons door te geven. Daarna ontvang je alsnog de activatiecode.

Activeer je Mijn JOOST account en maak kans op een Hema cadeaubon

Wij zijn heel blij met de nieuwe website en dat vieren we graag met jou! Daarom verloten we in de maanden september en oktober elke week drie Hema cadeaubonnen ter waarde van € 15. Activeer dus snel jouw account, wie weet behoor je tot de winnaars!

Hulp nodig bij het activeren van Mijn JOOST?

Bel ons dan op 088 008 1400. We helpen je graag! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur.