Poffertjes van JOOST

Wat vinden huurders van hun woning, woonomgeving en onze dienstverlening? Dat meten we op verschillende manieren. We gebruiken die informatie om het nog beter te doen.

Begin dit jaar zijn we gestart met een Woonbelevingsonderzoek. Huurders krijgen zes korte vragen die te maken hebben met woonbeleving, woonomgeving en de woning zelf. We vragen bewoners om een foto te kiezen die past bij hoe zij zich in hun woning voelen. En we vragen ze om aan te geven wat ze fijn vinden aan hun woonomgeving en wat niet. De vragenlijst is digitaal. Om ook de bewoners te bereiken die digitaal minder handig zijn, gaan onze medewerkers van de wijkteams samen met lokale buurtondersteuners de wijk in om mensen te helpen bij het invullen.

JOOST on Tour

We waren eerder al met JOOST on Tour bij de hoogbouwflats op Hoogheem in Boxtel en in Hintham. Dinsdag 13 december waren onze medewerkers van het wijkteam Boxtel-Oost samen met ContourdeTwern bij Princenlant. Zowel huurders als niet-huurders van Princenlant waren uitgenodigd. Een mooie opkomst met poffertjes, warme choco en gezellige kerstmuziek.