Nieuwe uitgave huurdersmagazine voorjaar 2024

Ons nieuwe huurdersmagazine JOOST is uit. Die valt weer bij al onze huurders op de deurmat. Met weer heel veel interviews en verhalen van huurders en samenwerkingspartners.

Het voorjaar begint goed: de nieuwe JOOST is uit!

In deze splinternieuwe editie lees je het persoonlijke verhaal van John en Mary Luijken. Dit getrouwde stel woont zelfstandig en krijgt daar hulp bij van Cello. Je leest ook hoe Peter Verhoeven zijn huurwoning omtoverde tot een paleisje en daar gelukkiger is dan ooit. Verder spraken we met vrijwilligersclubs uit Rosmalen en Liempde. Zij bezorgen hun plaatsgenoten een kleine dosis dagelijks geluk. Zoals de Klussendienst in Rosmalen die je kunt bellen voor het doen van kleine karweitjes. En Stichting BOL in Liempde die met allerlei activiteiten klaarstaat voor de 55-plussers in het dorp.

Ook in deze editie: groot verhuisnieuws van Gouden Huurder Bets Baars, negen tips om je woning koel te houden en de stappen die je kunt zetten bij een huurachterstand. Dit en nog veel meer lees je nu in ons nieuwe huurdersmagazine JOOST, te vinden op je deurmat of klik door de bladerbare online versie! Veel leesplezier!

Bekijk het magazine online