In maart adverteren we nieuwe STEKkies

Wil jij wonen op STEK? Die nieuwe woonbuurt waar je duurzaam woont mét je buren? Dan is dit je kans. Want in maart adverteren we de volgende 57 woningen.

Op 11 maart aanstaande komen er 27 woningen in de verhuur. En op 18 maart bieden we er nog eens 30 aan. Deze woningen behoren tot fase 2 van STEK. We adverteren ze op Woonservice Regionaal, zowel via aanbod als loting.  

Tekst gaat verder onder de foto.

Verschillende type woningen

Deze STEK woningen staan verdeeld over vier erven. Op ieder erf komen diverse woningtypes. Ze hebben verschillende indelingen en groottes. Afhankelijk van het woningtype zijn de woningen geschikt voor singles, stelletjes en gezinnen. Vijf woningen zijn speciaal bestemd voor mensen ouder dan 55 jaar. Meer weten? Lees dan dit nieuwsbericht op de website van STEK.  

Past STEK bij jou? 

STEK is geen traditionele buurt. Hier geen straten met rijtjeshuizen maar compacte, super duurzame houtbouw woningen gelegen aan erven. Een groene, duurzame wijk waar samen wonen met je buren - je erfgenoten - centraal staat. Dit betekent dat je je steentje bijdraagt aan de gemeenschap. En dat je wat je maar wilt, zoals je eigen auto als je die hebt.

De woningen zijn ook verplaatsbaar. Na 8 tot 15 jaar krijgen de woningen van fase één en fase twee een nieuwe plek in De Groote Wielen. Alleen de woningen van fase 3 blijven permanent staan.   
 
STEK past dan ook niet bij iedereen. Doe de STEK test om te zien of jij wel bij STEK past. En lees vooral ook de verhuurbrochure.