Gouden Huurder Gerard Wolfs woont al 50 jaar in Rosmalen

Gerard Wolfs woont al 50 jaar in Rosmalen. Deze Gouden Huurder is nog lang niet op zijn woning uitgekeken en heeft fijne buurtgenoten. Een aantal hiervan huurt ook al 50 jaar bij ons. Hoe ervaart Gerard 50 jaar huren bij JOOST?

“Als er problemen zijn, staat JOOST meteen voor me klaar”, vertelt Gerard tevreden. “Rosmalen is een heerlijke plaats om te wonen. Ik heb hier altijd met plezier gewoond. Een aantal jaar geleden is mijn woning gerenoveerd: ik heb nu een nieuwe keuken en nieuwe ramen en deuren. Hartstikke fijn, zo kunnen we er weer tegenaan.” Zijn dochter woont ook in de straat. “We gaan vaak bij elkaar op de koffie. Plannen om te vertrekken? Ik blijf hier lekker wonen.”

Ook de volgende huurders werden de afgelopen tijd in het zonnetje gezet: mevrouw Van de Vrede, mevrouw Diemen - De Jel, de heer Gerven, mevrouw Schuurmans, de heer Van Lee, de heer Van de Vliert, de heer Damen en de heer Nijpels.

Bent u ook Gouden Huurder?

Huurt u al 50 jaar of langer bij ons? En bent u nog niet eerder in het zonnetje gezet? Dan horen wij dat graag. U kunt zich telefonisch aanmelden via 088 008 14 00. Of stuur een e-mail naar welkom@wonenbijJOOST.nl. Heeft u zich al eerder aangemeld, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging. Meer info is hier te vinden. 

Huurdersmagazine najaar 2023

Dit artikel verscheen ook in ons huurdersmagazine najaar 2023.