Feestelijke oplevering appartementen Kasteellaan in Boxtel

Donderdag 6 juli vierden we met de bewoners van de 50 appartementen aan de Kasteellaan in Boxtel de oplevering van de werkzaamheden die we hier afgelopen jaar hebben uitgevoerd.

Aannemer KnaapenGroep heeft na een renovatie van een half jaar alle 50 appartementen opgeleverd. Ook de hoofdentree en de vloeren in de algemene ruimtes zijn vernieuwd. De werkzaamheden zijn goed verlopen en we krijgen positieve reacties van bewoners. Samen met bewoners hebben we ook het binnenterrein opnieuw ingericht. De planten komen in het najaar. Lees hier verder als je benieuwd bent naar de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. 

Nieuwe naam gebouw: Kasteelzicht

Er is een enquête onder de bewoners gehouden om na de renovatie ook een naam op het gebouw te zetten. De naam 'Kasteelzicht' is gekozen en verwijst naar de naam van de straat en de locatie in de buurt van kasteel Stapelen. Mevrouw van Beeck en mevrouw van Trigt onthulden samen de naam 'Kasteelzicht'.

Traktatie voor bewoners

Onder het genot van een heerlijk ijsje in de zon konden de buren gezellig bijpraten met elkaar. We kunnen terugkijken op een geslaagd feestje.