Afscheid Rob Dekker levert mooie donatie op voor Voedselbanken in de regio

Op 1 september gaat Rob Dekker, directeur-bestuurder van woonstichting JOOST, met pensioen. Op 21 juli namen samenwerkingspartners en collega’s afscheid. Cadeautjes wilde Rob niet. Zijn wens? Een donatie voor de Voedselbanken die actief zijn in het werkgebied van JOOST. 

In totaal werd er € 4630,- opgehaald. Een prachtig bedrag waarvoor we onze partners en collega’s hartelijk bedanken. Het opgehaalde bedrag wordt naar rato verdeeld onder de Voedselbanken.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Een donatie die goed van pas komt. Zeker nu!

Op 22 augustus overhandigde Rob persoonlijk een cheque aan Ab Gillhaus, voorzitter bestuur van Stichting Voedselbank Boxtel en omstreken. “Een geweldige actie van Rob” aldus Ab. “Een getal waar we even stram voor in de houding gaan staan! We kunnen dat geld heel, heel goed gebruiken. Zeker nu. We zijn supertrots dat hij dit voor ons doet en wensen hem een heel mooie pensioen toe. Jammer dat hij niet vaker met pensioen kan gaan.

Vanwege de vakantieperiode lukt het helaas niet om ook persoonlijk langs te gaan bij de Voedselbanken in ’s-Hertogenbosch en Bernheze. Zij zijn per brief op de hoogte gebracht van de donatie.