Even voorstellen

Wil jij meer weten over JOOST als werkgever? Op deze pagina stellen wij ons graag aan je voor!

Hoi. Wij zijn JOOST

Een middelgrote woonstichting met circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Wat ons betreft gaat huisvesten over meer dan alleen het bieden van een woning. Het gaat om een fijn thuis en een fijne buurt. Ons werk draait dan ook niet alleen om stenen, maar vooral om mensen. Als een goede buurman staan we dicht bij onze huurders, bieden we persoonlijke aandacht en richten we ons op goede dienstverlening.

JOOST is een club van ambitieuze aanpakkers. We werken als woonstichting aan grote, maatschappelijke opgaven zoals de woningnood en de energiecrisis. Samen zoeken we naar de juiste oplossingen voor deze uitdagingen. Dat doen we met bevlogenheid én met een positieve blik.

Voor tevreden bewoners, hebben we tevreden medewerkers nodig. Daarom staan we regelmatig stil bij jouw werkplezier. Bij JOOST werk je in een informeel, warm team. Je werktijden deel je zelf in, thuis of op kantoor. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Heb jij zin in deze uitdaging? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

In onderstaande animatie stellen we ons uitgebreider aan je voor. Neem ook een kijkje op de pagina over onze missie, visie en DNA. 

Tekst gaat verder na de video. 

JOOST als werkgever in 2021