leefbaarheid

Of je fijn woont wordt niet alleen bepaalt door de woning waarin je woont. Een schone, veilige buurt waaarin je je thuis voelt is net zo belangrijk. Hiervoor zetten wij ons actief in. Maar dat doen we niet alleen. Samen met bewoners steken we de handen uit de mouwen voor een fijne woonomgeving.

Leefbaarheidsbudget

Heb jij een goed idee om de leefbaarheid in jouw buurt te verbeteren? Een activiteit die bijdraagt aan het schoon, heel en veilig maken van jouw wijk. Of die zorgt voor verbinding tussen buurtbewoners. Dit soort activiteiten ondersteunen wij graag! Ben je benieuwd of jouw idee in aanmerking komt voor een financiële bijdrage vanuit ons leefbaarheidsbudget? Neem contact met ons op via 088 008 1400 of stuur een e-mail: welkom@wonenbijJOOST.nl

Veel gevraagd over leefbaarheid

Voor welke activiteiten kun je een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget krijgen?

Algemeen

Het gaat om activiteiten die bijdragen aan het schoon, heel en veilig maken van de woonomgeving, of activiteiten die voor verbinding zorgen tussen buurtbewoners.

Ik wil graag de leefbaarheid in mijn buurt verbeteren. Waar kan ik terecht met mijn idee?

Algemeen

Neem contact met ons op via 088 008 1400 of stuur een e-mail: welkom@wonenbijJOOST.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw idee├źn en gaan graag met je in gesprek.

Kan ik een sponsorverzoek bij jullie doen?

Algemeen

In de nieuwe Woningwet staat dat wij sinds 1 juli 2015 niet meer mogen sponsoren. Wij mogen wel bijdragen aan leefbaarheid. Dit zijn activiteiten van bewoners die zorgen voor verbetering van de woning of de directe omgeving. Heb je een goed idee om de leefbaarheid in jouw buurt te verbeteren? Vraag ons dan een bijdrage uit het leefbaarheidsbudget door een e-mail te sturen naar welkom@wonenbijJOOST.nl. Misschien krijg je van ons een vergoeding.

Er zit graffiti op mijn huis of in de buurt van mijn huis. Wat nu?

Algemeen

Neem hiervoor contact met ons op via 088 008 1400.

Ik ben mijn mijn milieu- of afvalpas kwijt om het restafval in de container te doen.

Algemeen

Je kunt bij de gemeente een nieuwe pas aanvragen. Mogelijk moet je hiervoor betalen. Op de website van jouw gemeente vind je meer informatie.

Waar vind ik informatie over het afvoeren van afval?

Algemeen

Dat verschilt per gemeente. Op de website van jouw gemeente vind je meer informatie.