Albinonistraat

Sinds de verhuizing van basisschool De Beemden, staat het voormalige schoolgebouw op de Albinonistraat in Boxtel leeg. Al in 2017 presenteerden wij een plan aan de buurt voor de bouw van een appartementencomplex op deze locatie. Een mooi ontwerp maar te duur voor sociale woningbouw, zo bleek. Een nieuw plan, bestaande uit vier woonlagen, stuitte vanwege de hoogte vervolgens op bezwaren vanuit de buurt. Niet alleen gemeente, maar ook JOOST wilde graag aan deze bezwaren tegemoet komen. Het woongebouw wordt nu drie woonlagen en er komen meerdere appartementen per woonlaag. In totaal komen er 27 appartementen. In het eerdere plan waren er 28 appartementen gepland.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Planning

Samen met gemeente zijn we nu volop bezig met de verdere uitwerking rondom de bestemmingsplanprocedure en de inrichting van de omgeving. We organiseren hiervoor meerdere inloopbijeenkomsten in de buurt. Wanneer er geen bezwaren komen, kunnen we zomer 2023 starten met de bouw. 

Interesse om hier te komen wonen?

De verhuur van deze woningen verloopt via WoonService Regionaal. Heb je interesse? Zorg dan dat je hier ingeschreven staat. We adverteren ongeveer 6 maanden voor oplevering. Volg ons via onze social media kanalen om op de hoogte te blijven.

Projectteam