Albinonistraat Boxtel

Op de plek van de voormalige basisschool De Beemden aan de Albinonistraat in Boxtel komt een nieuw woongebouw van 3 woonlagen met 27 appartementen. De bouw is in volle gang. De oplevering is gepland in september. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Inrichtingsplan

Het inrichtingsplan is tot stand gekomen na meerdere gesprekken met omwonenden. Via deze link vind je de definitieve inrichting van de openbare ruimte. 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen. 

Onze plannen

Het nieuwbouwplan bestaat uit 11 appartementen met 2 slaapkamers (grootte 61 m2), 10 appartementen met 1 slaapkamer en extra bergruimte (grootte 61 m2) en 6 appartementen met 1 slaapkamer met extra bergruimte (grootte 58 m2). De appartementen krijgen allemaal een balkon of een terras en een bergruimte op de begane grond. Het gebouw heeft 3 bouwlagen en een lift.

Energiezuinig en duurzame bouw

Alle appartementen zijn voorzien van een elektrische warmtepomp op bodembron. Deze kan het appartement verwarmen én koelen. De ramen op de oost-, zuid- en westgevel hebben een screen zonwering. Op het dak komt nog sedum beplanting en worden zonnepanelen geplaatst en in de gevels nestkasten voor beschermde vogels en vleermuizen.

Feestelijk startmoment

Maandag 2 oktober 2023 was het officiële startmoment, waarvoor ook omwonenden van harte waren uitgenodigd. 

https://www.wonenbijjoost.nl/over-joost/nieuws-en-publicaties/nieuwsoverzicht/start-nieuwbouw-albinonistraat-boxtel/

Maak alvast kennis met Wijkteam Boxtel Oost

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn, werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, een wijkbeheerder, woonmakelaars en een gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen. Maak alvast kennis met de JOOST-medewerkers van het wijkteam Boxtel Oost.

Projectteam