Over JOOST

Woonstichting JOOST is in juli 2019 ontstaan uit een fusie van woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen.  JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.

Als een goede buurman

Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We staan dicht bij onze huurders en richten ons op persoonlijke en goede dienstverlening. Veel woonzaken kun je eenvoudig zelf regelen. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We zijn dé woningcorporatie voor de kleine kernen. Een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket.

Werkgebied in de kleinen kernen

Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in de gemeenten Boxtel en in Rosmalen, met daaromheen woningen in Sint-Michielsgestel en vooral in de kernen Liempde, Lennisheuvel, Heeswijk Dinther, Berlicum en Den Dungen.

Dichtbij de huurder

Het kantoor van de JOOST staat in Boxtel. In de wijken vind je onze vier Buurt Informatie Centra. En we werken met vijf wijkteams die ook écht de wijk ingaan. We willen namelijk dichtbij onze huurders zijn, fysiek zichtbaar én een duidelijk aanspreekpunt. Met als uiteindelijke doel: zorgen voor een fijne woonomgeving.